Alfa Accountants en Adviseurs

Naaldwijk

Alfa Accountants en Adviseurs, Overal Dichtbij

Alfa staat dichtbij. Dichtbij klanten, dichtbij medewerkers en dichtbij de maatschappij. Logisch dus dat Alfa waarde hecht aan medewerkers die dicht bij zichzelf blijven. Want de mooiste carrière begint dicht bij jezelf!

De klant staat bij ons op nummer één. De mening van onze klanten over onze dienstverlening is voor ons dan ook de belangrijkste graadmeter voor succes. 27% van onze klanten geeft ons op dit moment dan ook een 9 of hoger. Naast onze klanten, wordt onze dienstverlening ook door een aantal onafhankelijke partijen op waarde geschat.

Eén van de meest belangrijke pijlers van het succes van Alfa is de MEBO-regeling. Deze regeling zorgt voor oprecht betrokken en loyale medewerkers die zich inzetten voor een duurzame toekomst van Alfa.

Alfa heeft bijzondere eigenaren: de medewerkers van de kantoren. Want bij Alfa kunnen medewerkers via de MEBO (Management and Employee Buy Out) door de aankoop van certificaten mede-eigenaar van Alfa worden. Iedere medewerker met een vast dienstverband en ongeacht welke functie mag deze certificaten aankopen.

Bij Alfa Accountants en Adviseurs werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Deze collega’s zetten zich dag in dag uit met veel plezier, 100% in voor onze klanten. Omdat we trots zijn op onze klanten en trots op onze organisatie. Graag laten we je zien wie Alfa is en wat je van ons mag verwachten als je de keuze maakt bij ons te gaan werken. Meer weten over Alfa? Ga dan naar onze website.

Logo Alfa Accountants en Adviseurs

Bedrijfsnaam: Alfa Accountants en Adviseurs
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.werkenbijalfa.nl
Volg: