Orchideeënkwekerij Walter Grootscholten

De Lier

Orchideeënkwekerij Walter Grootscholten

Wij zijn een moderne kwekerij van vers gesneden phalaenopsis-orchideeën in De Lier, Nederland die het hele jaar door een breed scala aan snij-phalaenopsis levert in Nederland en de rest van de wereld. 
Walter Grootscholten is de zesde generatie van de familietelers Grootscholten. In 1972 begon zijn vader, Jan Grootscholten, met het cultiveren van snij-phalaenopsis. Tussen 1972 en 1992 groeide dit gebied van 500m2 (0.12 acre) tot 4.500 m2 (1.11 acre).

Nadat Walter het bedrijf in 1992 overnam, groeide het in 2006 tot 12.600 m2 (3,1 acre). Walter werkt met een team van tien gemotiveerde medewerkers om een ​​hoge kwaliteit en een constant aanbod te bereiken, zodat we klanten elke dag kunnen tevreden stellen met onze mooie, vers gesneden phalaenopsis. We bereiken dit met behulp van de nieuwste technologieën, zodat we het hele jaar door kwaliteit kunnen leveren.

Door kruising en de zorgvuldige selectie van plantaardig materiaal, in combinatie met onze uitgebreide ervaring en expertise, hebben we ons in staat gesteld onze huidige kwaliteit en kwantiteit die we vandaag aanbieden aan onze klanten te bieden.

Walter Grootscholten veilt dagelijks op de locaties Naaldwijk en Aalsmeer. We bieden ook daghandel en speciale bestellingen voor deze 2 locaties en ook voor Rijnsburg.

Logo Orchideeënkwekerij Walter Grootscholten

Bedrijfsnaam: Orchideeënkwekerij Walter Grootscholten
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.waltergrootscholte...
Volg: