ABC Bouwsupport BV en ABC Cleansupport BV

Kwintsheul

OVER ABC BOUWSUPPORT EN CLEANSUPPORT

ABC Bouwsupport en Cleansupport komt voort uit een combinatie van eigen ervaringen met personeelstekort, gesprekken met mensen uit de bouwbranche en een idee voor de ideale vorm van georganiseerde ondersteuning bij bouwprojecten.

Ervaringen uit de Branche

In de ervaringen van veel mensen uit de bouw hoor je terug dat uitzendkrachten vaak op de stoep worden gezet zonder begeleiding of extra materiaal. Op dat probleem wil ABC Bouwsupport inspelen door ondersteuning en schoonmaak in de bouw van A tot C te verzorgen.

Het idee

De afgelopen jaren heeft ABC Bouwsupport het idee voor de ideale bouwondersteuning steeds verder ontwikkeld. Wat begon met opruimen en het sorteren van afval werd al snel een totaalpakket aan georganiseerde ondersteuning in de bouw. Nog steeds zoekt ABC Bouwsupport continue naar nieuwe manieren om meer rendement voor bedrijven te realiseren door efficiëntere manieren van werken

Tegenwoordig

Vandaag de dag kan ABC Bouwsupport met nieuwe, grotere machines en de versterking van Frank Kester nog beter voldoen aan de wensen van klanten. Zo doen wij dat.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Lachende mensen, heel belangrijk!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij erg belangrijk. ABC Bouwsupport werkt namelijk graag met mensen die echt willen werken. Door mensen in te zetten die moeilijk aan een baan kunnen komen, leveren we gegarandeerd gemotiveerd personeel met een bijzonder hoge werklust. Blije mensen op de bouwplaats, daar worden wij blij van.

In samenwerking met uitzendingsbureaus geeft ABC Bouwsupport op deze manier harde werkers met een verminderde kans op een baan toch de mogelijkheid aan de slag te gaan. Hardere werkers zul je niet snel vinden!

 

Logo ABC Bouwsupport BV en ABC Cleansupport BV

Bedrijfsnaam: ABC Bouwsupport BV en ABC Cleansupport BV
Vestiging: Kwintsheul

Bezoek website: ww.abc-bouwsupport.nl
Volg: