Bouwmeester Aannemersbedrijf

Wateringen

Bouwmeester

Bouwmeester is in 1964 opgericht door de toenmalige directeur Nico Bouwmeester. Na een aantal oriëntatiejaren is het bedrijf zich gaan richten op mutatie-en klachtenonderhoud voor woningcorporaties in de Haagse regio. In 2001 heeft de huidige directeur John Bouwmeester het bedrijf overgenomen, destijds met ca. 20 medewerkers. Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar ca. 70 medewerkers.

Naast de afdeling mutatie- en klachtenonderhoud heeft Bouwmeester een eigen projectafdeling die verantwoordelijk is voor de werkzaamheden waar een bestek/tekening en planning aan ten grondslag ligt.

Op de afdeling voor mutatie- en klachtenonderhoud worden voor verschillende woningcorporaties en VvE beheerders werkzaamheden volgens KWH normen in bewoonde woningen ingepland. Voor deze opdrachtgevers voert Bouwmeester ook werkzaamheden uit na een brandschade of kleinschalig onderhoud zoals het vervangen van postkasten.

WMO

Bij Bouwmeester kunt u terecht voor aanpassingen in het kader van WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Neem contact op met Bouwmeester als u een toekenning heeft gekregen voor een aanpassing in of rondom uw woning. De volgende werkzaamheden voert het team van Bouwmeester uit:

  • het plaatsen van verhoogde toiletpotten;
  • het aanbrengen van douchestoelen en wandbeugels;
  • het plaatsen van trapliften;
  • het aanbrengen van automatische deuropeners;
  • het plaatsen van scootmobielbergingen (scootersafe's).

Bovenstaande voorzieningen worden voor de klant geregeld, vanaf de aanvraag van de vergunningen tot de plaatsing hiervan.

Bouwmeester is telefonisch bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur op iedere werkdag. Buiten kantooruren is Bouwmeester voor vaste klanten ook bereikbaar via een calamiteitendienst.

Ook tijdens vakanties wordt er gestreefd naar een optimale bezetting.

Logo Bouwmeester Aannemersbedrijf

Bedrijfsnaam: Bouwmeester Aannemersbedrijf
Vestiging: Wateringen

Bezoek website: www.bouwmeester.org
Volg: