Zwarts Bouwbedrijf

Naaldwijk

Zwarts Bouwbedrijf

Zwarts Bouwbedrijf in Naaldwijk is al ruim 90 jaar actief in de westelijke Randstad. Met zo’n 25 ervaren vaklieden in vaste dienst. Het bedrijf heeft een eigen volledig uitgeruste timmerwerkplaats. En hechte relaties met gerenommeerde onderaannemers uit de omgeving.

Zwarts realiseert nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woning- en utiliteitsbouw van begin tot eind. Het bedrijf is in 1928 opgericht door Frans Zwarts. Vanaf 1973 zet diens zoon Arend de zaak voort, sinds enkele jaren is het bedrijf overgenomen door Frans Zwarts jr. In de loop der jaren heeft Zwarts menig (luxe) woonhuis, kantoorpand en bedrijfsgebouw gerealiseerd. Dikwijls voor opdrachtgevers met wie het bedrijf al jarenlang relaties onderhoudt. Vaak zelfs van vader op zoon.

Bouwen is een kwestie van vertrouwen. Wie gunt u het werk? Op basis van welke criteria selecteert u? Kijkt u eerst naar de prijs en dan naar de kwaliteit of andersom?

Bouwen op Zwarts betekent kiezen voor een optimale uitvoering binnen het budget. Zonder concessies te doen aan kwaliteit. Daar kunt u op bouwen! Heeft u plannen? Neem gerust contact met ons op!

Logo Zwarts Bouwbedrijf

Bedrijfsnaam: Zwarts Bouwbedrijf
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.zwarts.nl
Volg: