Floréac

Honselersdijk

Over Floréac

Het handelsbedrijf Floréac richt zich op gespecialiseerde retailers, zoals tuincentra ketens, tuincentra en bouwmarkten. Onze rol is het om hen te ontzorgen met een aantrekkelijk aanbod van planten. We bieden hen daarbij een totaalassortiment. Met meer dan 150 medewerkers (waarvan circa 50 in Nederland) en een omzet van meer dan 100 miljoen euro is Floréac NV één van de toonaangevende Europese sierteeltbedrijven. Floréac maakt sinds 2021 deel uit van Plantify Partners Europe (PPE).

We zijn gevestigd in Honselersdijk en Lochristi (België). In het Westland staat Floréac soms beter bekend als Moterra International, onderdeel van Floréac.

 

Onze missie

Innovatie zit bij Floréac in de wortels verweven. Al meer dan 60 jaar. En dat voel je aan alles. Allereerst in onze vooruitstrevende kijk op nieuwe producten en diensten. Maar ook onze grensverleggende ambitie om die lat steeds hoger te leggen. Met geduld en vakmanschap. Zo ontstaan hechte samenwerkingsvormen die leiden tot duurzame partnerships met alle stakeholders.

Bij Floréac weten we: alleen ga je ver, in team ga je verder. Samen met onze klanten en leveranciers schrijven we mee aan één verhaal.

Logo Floréac

Bedrijfsnaam: Floréac
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.werkenbijfloreac.com
Volg: