RedStar

De lier

RedStar

RedStar is een trendsetter in pure, verse smaaktomaten. Een bedrijf met ruim 60 jaar vakmanschap, kennis en innovatie. Deze rijke traditie heeft geresulteerd in 9 soorten tomaten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, met als belangrijkste voorwaarde: een perfecte smaak.

RedStar is een professioneel en innovatief familiebedrijf. De naam RedStar staat voor kwalitatief hoogwaardige tomaten. Als totaalspecialist telen, verpakken en verkopen we jaarrond smaaktomaten. Vanuit een duurzame visie behoren innovatie en kwaliteit tot onze kernwaarden. Zo wordt maximaal biologisch geteeld in onze moderne kassen.

Bij het verpakken van onze producten voldoen we aan zeer strikte kwaliteitseisen. Dit gebeurt in ons state-of-the-art verpakkingscentrum. Rechtstreeks vanuit de kassen - zeer efficiënt en in korte tijd - leveren we onze producten aan onze klanten.

RedStar is een totaalspecialist in smaaktomaten en kan hierdoor snel en adequaat inspelen op de wensen van klanten. De verkopers en accountmanagers van RedStar denken graag actief mee met klanten. Om samen te werken en te inspireren, op het gebied van marketingconcepten, verpakkingen, schapposities en category management.

Trendsetter in smaaktomaten word je niet zomaar. Dit is het resultaat van voortdurend innoveren, het selecteren van nieuwe rassen en het verrichten van kwaliteit- en smaaktesten. Hieraan geven we invulling met onze partners en in het hoogseizoen met ruim 700 medewerkers. RedStar is dan ook met recht een grote speler in de tomatenmarkt. 

Maar voor alles geldt dat het ‘familiegevoel’ blijft. Al onze medewerkers delen dezelfde liefde voor pure, lekkere smaaktomaten. En deze passie delen we ook graag met u.

Logo RedStar

Bedrijfsnaam: RedStar
Vestiging: De lier

Bezoek website: www.redstar.nl
Volg: