Valto

De Lier

Valto

Valto is een innovatief Nederlands familiebedrijf dat is gespecialiseerd in natuurlijke gewasbescherming. We zijn internationaal bruggenbouwer tussen telers aan de ene kant en wetenschap aan de andere. Hierdoor kunnen wij producten ontwikkelen die wérken. Telers die onze producten al gebruiken, weten dat. Die werking blijkt ook uit uitgebreide, onafhankelijke tests en analyses, die tijdens het proces uitgevoerd worden.

Bij Valto zitten we niet stil. Jaarlijks investeren we fors om de nationale en internationale tuinbouw van dienst te kunnen zijn met nieuwe, innovatieve producten. We ontwikkelen en testen nieuwe middelen die veel voorkomende problemen in de sector moeten aanpakken. En met succes. Op korte termijn verwachten we met enkele nieuwe middelen de Europese toelatingsprocedure in te gaan.

Wij zijn een klein bedrijf dat groot denkt. Met de overtuiging dat samenwerking en kennis delen dé sleutelwoorden zijn die leiden tot succes. Wilt u een bijdrage leveren of heeft u ideeën om oplossingen te vinden voor bestaande problemen? Bent u geïnteresseerd in waar wij zoal mee bezig zijn? Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingsverbanden met studenten, het bedrijfsleven, onderzoekscentra en laboratoria.

De wereld van gewasbeschermingsmiddelen is complex. Het traject dat nieuwe middelen moeten afleggen om uiteindelijk op de markt te kunnen verschijnen, is niet alledaags. Valto weet dit als geen ander en kan u adviseren en begeleiden gedurende het hele proces. Van uittesten en dossieropbouw tot uiteindelijke toelatingsprocedure en registratie; Valto staat u graag van a tot z terzijde.

Logo Valto

Bedrijfsnaam: Valto
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.valto.nl/nl
Volg: