Allicon

Kwintsheul

Allicon aluminium lichtconstructies 

De aluminium lichtconstructies van Allicon zijn maatwerk en lopen daardoor sterk uiteen. Alles echter met één kenmerk. De wens van de opdrachtgever staat voorop.

Onze oplossing staat altijd in dienst van het ontwerp.
De lichtconstructies die wij realiseren zijn opgebouwd met eigen profielsystemen waarbij transparantie de hoofdrol speelt.


Een ruime knowhow

Allicon biedt opdrachtgevers een ruime knowhow op het gebied van aluminium en glas. Wij realiseren innovatieve lichtconstructies voor de meest uiteenlopende gebouwen. Als geen ander kunnen onze medewerkers de vertaalslag maken tussen het ontwerp en de technische uitvoering hiervan. Uiteindelijk resulteert dit in een leefomgeving waarin het aangenaam vertoeven is.


Verlengstuk van de architect

In veel opzichten zijn wij het verlengstuk van de architect of opdrachtgever. De gedetailleerde uitwerking van technische constructies kunt u met een gerust gevoel aan ons overlaten. Daarnaast hebben wij de kennis in huis om alle normen die van toepassing zijn op het project, zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van een NCP gecertificeerd rook- en warmteafvoersysteem, in het ontwerp te verwerken.

Logo Allicon

Bedrijfsnaam: Allicon
Vestiging: Kwintsheul

Bezoek website: www.allicon.nl
Volg: