Metazet

Wateringen

Metazet FormFlex

Werken bij Metazet

Denk jij dat je voor ons het verschil kunt maken en lijkt het jou leuk om te werken in een innovatieve branche, waar ruimte is voor persoonlijke groei, maar waar je ook je verantwoordelijkheid neemt voor het waarborgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en systemen? 


Wat bieden wij jou en wat verwachten wij?

Motivatie, collegialiteit, gezonde werklust, betrokkenheid en verantwoording zijn selectiecriteria die bij ons zwaar wegen. De kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en diensten hebben bij ons de hoogste prioriteit. Om dit te waarborgen begeleiden wij nieuwe personeelsleden optimaal. De werknemers vormen tenslotte de basis van onze succesvolle onderneming. Nieuwe collega’s worden vanzelfsprekend niet aan hun lot overgelaten. Zij doorlopen een uitgebreid inwerkprogramma waarbij zij alle facetten van het bedrijf, de functie, en de collega’s van Metazet leren kennen.

De informele werksfeer, Westlandse mentaliteit, nette en prettige werkplekken en een goede feedback, zorgen er mede voor dat nieuwe collega’s zich snel bij ons thuis voelen en graag bij Metazet werken.

Metazet biedt zijn medewerkers een baan met uitdaging, doorgroei en verantwoording. Een functie waarbij de persoonlijke kwaliteiten optimaal benut worden. Tegenover onze eisen en jouw inzet stellen wij een goed salaris dat past bij de zwaarte van de functie. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden zijn uitstekend.

Naast de geldelijke beloning wordt er ook veel zorg besteed aan activiteiten voor de personeelsleden, partners en kinderen zoals bijvoorbeeld personeelsweekenden, familiedagen, sportieve activiteiten, vrijdagmiddagborrel en andere personeelsavonden met verschillende activiteiten.

 

Heb jij interesse in één van de vacatures?

Laat dan van je horen! Ook open sollicitaties zijn bij ons welkom.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en het werken bij Metazet FormFlex, kun je contact opnemen met Henry Huiskens, telefoon 0174 - 22 58 22 of mailen naar henryhuiskens@metazet.com.

 

Stage of afstudeeronderzoek?

Daarnaast is het bij Metazet FormFlex mogelijk om stage te lopen of een afstudeeronderzoek te doen. Wij hebben passie voor techniek en deze passie dragen wij graag over aan jonge mensen met ambitie. Daarom heeft Metazet FormFlex regelmatig een aantal stage- en afstudeerplaatsen (VMBO, MBO, HBO en universitair) beschikbaar.

Metazet FormFlex is een gecertificeerd leerbedrijf (Kenteq en Ecabo) en aangesloten bij het metaal- en elektroconvenant van het ISW.

Alle vacatures van Metazet


Logo Metazet

Bedrijfsnaam: Metazet
Vestiging: Wateringen

Bezoek website: www.metazetformflex.nl
Volg: