Stolze Aalsmeer

Aalsmeer

Stolze

Stolze is al sinds 1969 een gerenommeerde naam in de tuinbouw. Met ruim 90 medewerkers is Stolze uitgegroeid tot dé specialist voor elektro-, water-, belichtingstechniek en hogedruknevel. Ons bedrijf is gevestigd in een modern kantoorgebouw in Maasdijk, een locatie centraal in het Westland die goed bereikbaar is. Daarnaast hebben we een vestiging in Aalsmeer, zodat ook onze klanten in het midden en noorden van Nederland snel voorzien kunnen worden van technische oplossingen op maat en bijbehorende 24-uurs service.

In de afgelopen decennia heeft Stolze zowel nationaal als internationaal veel projecten voor glastuinders en andere tuinbouw gerelateerde 
ondernemingen gerealiseerd. Ook zijn wij actief op het gebied van utiliteit. Wij kunnen onze vier disciplines eventueel afzonderlijk leveren, maar onze specialiteit is een volledig geïntegreerd totaalproject.

Maatwerk is onze kracht

Missie: De meest optimale installaties afleveren in een perfecte, onderlinge afstemming met de klant, vanaf de start tot de oplevering.

Bij Stolze is geen enkele installatie standaard, omdat wij uit ervaring weten dat elke onderneming uniek is. Meestal vereist de teelt van (snij)bloemen, potplanten, groenten of fruit specifieke aanpassingen aan installaties. Nog belangrijker zijn de specifieke  wensen van de ondernemer. Hij weet als geen ander hoe zijn installaties moeten werken Doordat wij de wensen van de klant bundelen met de kennis binnen Stolze ontstaat er een installatie op het juiste productie- en kwaliteitsniveau.

Volledig geïntegreerde oplossingen

Binnen Stolze zijn de ontwerpafdelingen voor elektro-, water-, belichtings- en verwarmingstechniek heel bewust samengevoegd. Wij geloven dat de meest optimale installatie ontstaat door een perfecte onderlinge afstemming van de verschillende disciplines. In de moderne installatietechniek zijn er geen ‘stand alone’ oplossingen meer. Zo is een naadloze integratie van de regeling voor verwarming/koeling, belichting en beregening essentieel voor een optimaal overzicht.

Duurzame groei

Duurzaamheid staat steeds hoger op de agenda van de moderne ondernemer. Onder meer door de vele overheidsregels en wetgeving op het gebied van energie en milieu wordt dit onderdeel binnen het ondernemen steeds belangrijker.Stolze draagt hieraan een steentje bij, door met nieuwe innovatieve producten ervoor te zorgen dat ondernemers milieubewust en zo efficiënt mogelijk met energie kunnen omgaan.

Totale realisatie


Na het ontwerp van een installatie, voeren wij een project van start tot oplevering in eigen beheer uit. Met hoofdzakelijk eigen mensen en specialistische onderaannemers installeren wij alle onderdelen, zorgen wij voor een vlekkeloze inbedrijfstelling en bieden wij u een heldere oplevering met alle benodigde instructies. Vanzelfsprekend staat de serviceafdeling na de oplevering 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. Ook de 
logistiek doet Stolze gedeeltelijk in eigen beheer. Hiervoor beschikken wij over een moderne vrachtwagen met kraan. Daarnaast maken we ook gebruik van eigen projectcontainers waarmee we gestructureerd kunnen werken en diefstal tot een minimum beperken.

Logo Stolze Aalsmeer

Bedrijfsnaam: Stolze Aalsmeer
Vestiging: Aalsmeer

Bezoek website: www.stolze.nl
Volg: