Dümmen Orange

De Lier

Dümmen Orange

Dümmen Orange verbindt de wereld via de taal van bloemen en planten. Dat doen we vanuit oprechte betrokkenheid bij onze medewerkers, vanuit diepgewortelde waarden en onze onovertroffen passie om alleen het beste te doen.

Dümmen Orange is wereldwijd toonaangevend op het gebied van veredeling en de ontwikkeling van bloemen en planten. Onze jaaromzet bedraagt ongeveer 370 miljoen euro. We tellen meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing en sales netwerk, hebben we een sterk internationaal netwerk van productielocaties. De sleutel tot ons succes is een breed en diep assortiment ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren niet alleen in gezondheid, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in innovatieve en duurzame technieken.

 

De waarden waar Dümmen Orange voor staat:

Passie met een doel

Vanuit onze passie die overal in ons werk terugkomt, zoeken we de verbinding tussen onze missie, onze mensen en onze aarde. Zo ontstaat er een energieke, duurzame cyclus.

 

Grenzeloze oplossingen

Door ons te richten op de individuele wensen van onze klanten, eerlijk en inventief, creëren we grenzeloos bloeiende oplossingen die resulteren in gezamenlijk succes.

 

Inspirerend zelfvertrouwen

Vertrouwen verdienen we alleen door open en eerlijk zaken te doen, door aanspreekbaar en betrouwbaar te zijn. Het geloof in duurzame relaties inspireert en versterkt de trots op onze afkomst.

 

Krachtige emotie

Bloemen en planten brengen het beste in ons naar boven: schoonheid, vrolijkheid, liefde, levenslust en kunst. Zo laten we ons iedere dag weer inspireren om de verbinding te zoeken en onze emoties te delen.

 

Elke dag excelleren

Door steeds weer de lat hoger te leggen komen we tot dynamische en diep gewortelde groei. Van producten die overtreffen tot mensen die uitblinken!

 

Alle vacatures van Dümmen Orange


Logo Dümmen Orange

Bedrijfsnaam: Dümmen Orange
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.dummenorange.com
Volg: