Ter Laak Orchids

Wateringen

Ter Laak Orchids

Ter Laak Orchids is een ambitieus en professioneel bedrijf dat zich richt op het topsegment van de pot phalaenopsis. In 1980 werd de basis gelegd en in de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een gerespecteerde partner voor vele klanten wereldwijd. Samen met onze 140 medewerkers kweken we elk jaar ruim 6 miljoen Phalaenopsisplanten. Dit doen we met respect voor mens en milieu. We beschikken over 125.000 m² productieruimte, verdeeld over twee moderne en duurzame locaties. Hier kennen we een verregaande automatiseringsgraad en is er ruimte voor de nieuwste teelttechnieken. Daarbij streven we continu naar innovatie en verduurzaming binnen onze bedrijfsvoering. Dit past bij onze diepgewortelde ambitie om altijd beter te worden.

Dagelijks wordt ons product afgezet via onder andere telersvereniging Decorum; een vereniging die staat voor hoogwaardige kwaliteit planten en bloemen in het hoge marktsegment. Onder dit label verkopen we onze planten aan groothandels, tuincentra en retailers. Zij zorgen er op hun beurt weer voor dat consumenten over de hele wereld kunnen genieten van onze Phalaenopsis orchideeën.

Werken bij Ter Laak Orchids

Onze medewerkers bepalen ons succes. We werken met een enthousiast, klantgericht en vakkundig team, waarmee we de basis leggen voor het hoge kwaliteitsniveau van ons product. Werken bij Ter Laak Orchids betekent werken met passie, plezier en gedrevenheid. Regelmatig hebben wij uitdagende vacatures openstaan. Houd daarom onze website en social mediakanalen goed in gaten!

Logo Ter Laak Orchids

Bedrijfsnaam: Ter Laak Orchids
Vestiging: Wateringen

Bezoek website: www.orchidee.nl/nl
Volg: