Zadelaers Boogaert Kwekerijen

Naaldwijk

Het bedrijf

Zadelaers Boogaert Kwekerijen BV zit gevestigd in Naaldwijk aan de Rijnsburgerweg 7.Deze locatie is 9,25 hectare groot. De kwekerij is voorzien van een geavanceerd e geautomatiseerd sorteersysteem en een dozenvouwmachine. Sinds 2005 zijn wij in het bezit van een WKK(Warmte Kracht Koppeling) installatie. Met de WKK wekken wij energie op wat terug geleverd wordt aan het net, de warmte en co2 die daar bij vrij komt gebruiken wij om onze kas op goede temperatuur te houden.

Kwekerij Van Niel BV is gevestigd in Monster aan de Boomaweg 12. Deze locatie is 4,75 hectare groot. De kwekerij is voorzien van een geavanceerd en geautomatiseerd sorteersysteem en dozenvouwmachine. Sinds 2005 zijn wij in het bezit van een WKK(Warmte Kracht Koppeling) installatie. Met de WKK wekken wij energie op wat terug geleverd wordt aan het net, de warmte en co2 die daar bij vrij komt gebruiken wij om onze kas op goede temperatuur te houden.

Het product

Zadelaers Boogaert Kwekerijen B.V. en Kwekerij Van Niel B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van trostomaten. De trostomaten worden biologisch geteeld, dit doen wij o.a. door ziektes en plagen te bestrijden met natuurlijke vijanden.

Ons bedrijf staat garant voor een product dat:

  • Met veel zorg en passie is gekweekt;
  • Betrouwbaar en gezond is;
  • Een product dat 100% natuurlijk en veilig is.

Kwaliteit en voedselveiligheid

Bij Zadelaers Boogaert Kwekerijen BV en Kwekerij Van Niel BV staat het leveren van een top product hoog in het vaandel. De kwaliteit van de door ons geleverde tomaten moet daarom hoog zijn en de voedselveiligheid gewaarborgd.

Om volledig achter ons product te staan keuren wij zelf dagelijks onze producten op een aantal momenten:

  • Aan de struik,
  • Tijdens het verpakken,
  • Na het verpakken, het gereed product.

Wij laten ons product minimaal wekelijks door een onafhankelijke externe keurmeester uitvoerig keuren en beoordelen. Waar nodig kunnen we snel inspelen om onze hoge kwaliteit te kunnen blijven waarborgen

Omdat we met dagverse producten werken, is hygiene en voedselveiligheid van groot belang. In ons gehele proces werken wij dan ook volgens de GLOBAL G.A.P. richtlijnen welke zijn opgesteld door de Europese supermarktorganisaties.

Logo Zadelaers Boogaert Kwekerijen

Bedrijfsnaam: Zadelaers Boogaert Kwekerijen
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.zadelaers.nl
Volg: