Looije Groep

Maasdijk

DE SPECIALIST IN AANNEMEN EN IN HET VERPAKKEN VAN GROENTE EN FRUIT

Voor verpakken en aannemen zoals u dat wilt!

Wilt u uw groente of fruit snel, hygiënisch en vakkundig laten om- of verpakken? Of zit u te springen om een betrouwbare heftruckchauffeur? Denk dan aan P. Looije Verpakkingen!

Wij hebben deskundige uitzendkrachten in huis met een uitstekend AGF-gevoel. Zij zijn goed ingewerkt en hebben evenveel aandacht voor één kist citrusfruit als voor een complete lading avocado’s. Onze uitzendkrachten werken altijd onder begeleiding van een ervaren voorman. Bij medewerkers van P. Looije Verpakkingen zijn uw producten dus in vertrouwde handen.

Wij werken altijd tegen een aantrekkelijke prijs. Met ons colliconcept bieden wij u zelfs de mogelijkheid om tegen een nóg scherper en vooraf vastgesteld tarief de klus te laten klaren. Geen verrassingen en afspraak is afspraak!

Maar bij P. Looije Verpakkingen gaan wij zelfs verder dan alleen het uitzenden van agf werknemers en het aannemen van gehele partijen groente of fruit. Wij denken in totaaloplossingen! Met het plaatsen van onze innovatieve machines op diverse paklocaties, realiseren wij volledige ontzorging. Niet alleen de werkzaamheden van het om- en verpakken van groente en fruit worden door onze werknemers zorgvuldig uitgevoerd, ook neemt P. Looije Verpakkingen de inkoop van het gewenste verpakmateriaal, zoals schaaltjes, deksels en folie, voor zijn rekening. Alle agf-verpakkingen worden verder van de benodigde stickers voorzien. Het verpakken van uw groente en fruit wordt door P. Looije Verpakkingen optimaal gestroomlijnd. Met deze totaaloplossing heeft u hier absoluut geen omkijken meer naar!

Logo Looije Groep

Bedrijfsnaam: Looije Groep
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.looijeagf.nl
Volg: