Werving & selectie door Westlandwerk.nl

Wij bieden u volledige ontzorging van het werving & selectie proces.

Ondersteuning opstellen functieprofiel

Wat mag ik wel en wat niet in een vacaturetekst zetten? Hoe maak ik een wervende tekst? Hoe krijg ik de juiste reacties? Wij adviseren u bij het opstellen van uw vacaturetekst.

Actieve werving
Ons team gaat actief op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor uw vacature. Door ons netwerk, flinke database en onze friends & followers op social media zijn wij in staat de juiste matches te maken.

Uitgebreide screening
Wij doen een uitgebreide screening van het profiel en het cv. Daarnaast nemen we contact op met referenties en gaan de social media footprint van de kandidaat na.

Voorselectie door (online) interviews
Om te zorgen voor de perfecte match tussen vacature, kandidaat en uw organisatie, doen wij een uitgebreide voorselectie via telefonische, online en offline interviews.

Mogelijkheid tot testen
Om 100% zeker te zijn van een succesvolle match, kunnen wij kandidaten verschillende testen laten afnemen. Denk hierbij aan competentietesten, groepsrollentesten en IQ testen.

No cure, no pay
U betaalt alleen wanneer de match succesvol is. Hiermee bedoelen we dat de persoon een contract heeft getekend en in dienst treed bij uw bedrijf.

Het enige wat u nog hoeft te doen is kennis te maken met uw nieuwe werknemer.