Blaak & Breederveld Accountants

Naaldwijk

Blaak & Breederveld Accountants

Blaak & Breederveld is een accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd te Naaldwijk. Wij zijn een groot accountantskantoor in het klein. Ons kantoor is het enige zelfstandige accountantskantoor van het Westland met een wettelijke controlevergunning. Wij hebben de kennis & kwaliteit van grote kantoren, maar de mentaliteit, de manier van werken en de persoonlijke betrokkenheid van een kleinere organisatie.

Als kantoor hebben we ervoor gekozen ons te specialiseren in het midden- en kleinbedrijf. Binnen deze segmenten hebben we een zeer gevarieerde klantenkring, welke wij op een breed terrein van diensten voorzien. Wij beschikken over een groeiende klantenkring welke zich verspreid over het land, en ook daarbuiten, bevinden. Het grootste deel van onze klanten bevindt zich in de regio Westland en regio Rijnmond.

Onze activiteiten lopen uiteen van accountancy werkzaamheden tot brede advisering op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied, waarbij wij als sparringpartner voor de ondernemer op kunnen treden.

Bij Blaak & Breederveld werken we met een plezierig team van ongeveer 20 medewerkers welke allen breed zijn opgeleid zodat de klanten veelal een vast aanspreekpunt hebben.

Logo Blaak & Breederveld Accountants

Bedrijfsnaam: Blaak & Breederveld Accountants
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.blaak-breederveld.nl
Volg: