Flynth

Naaldwijk

Flynth

Flynth is met 35.000 klanten, ruim 1.400 medewerkers en ruim 60 vestigingen, de grootste Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener van en voor ondernemers. We zijn zo groot geworden omdat we de zaken net even anders aanpakken. Wil je weten hoe Flynth werken leuk, uitdagend, inspirerend en elke dag anders maakt? Maak dan kennis met Flynth als werkgever.

De organisatiestructuur

Flynth heeft alle aandelen ondergebracht in een stichting. Het bestuur van die stichting wordt gevormd door ondernemers voor wie we werken. Dat betekent dat je niet voor partners werkt, zoals bij andere grote accountantskantoren, maar voor jezelf, je collega’s en je klanten. En de winst die we maken? Die investeren we in onze eigen organisatie, in onze mensen en in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Onze klanten

Bij Flynth staat alles in het teken van het succes van onze klanten. Echte ondernemers, die altijd op zoek zijn naar inspirerende kansen en mogelijkheden. Zowel financieel als maatschappelijk. Jij trekt samen met ze op en biedt hen kansen en mogelijkheden om succesvol te ondernemen. En dat inspireert. Want er is niets leuker dan je eigen klanten helpen hun ambities, doelstellingen en dromen waar te maken!

Je collega’s

Echte Flynth-medewerkers zijn ambassadeur voor het merk Flynth. Je collega’s zijn onafhankelijk, gedreven, betrokken, open en sympathiek. En het zijn echte teamspelers die oprecht, integer en betrouwbaar samen werken met collega’s en klanten. Maar bovenal hebben ze passie voor hun werk, hun klanten en voor Flynth! Uiteindelijk is dat nog belangrijker dan een mooi cv, prachtige diploma’s en enorm veel ervaring.

Op jouw manier

Jij en je collega’s zijn de ziel van de organisatie. Daarom gaan we graag heel ver voor jou. We investeren in jouw talenten, kennis en competenties. En dat allemaal zoveel mogelijk tijdens normale kantooruren. De balans tussen werk en privé vinden we namelijk heel belangrijk en dus bieden we je de ruimte om – in overleg - het op jouw manier te doen.

Logo Flynth

Bedrijfsnaam: Flynth
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.werkenbijflynth.nl
Volg: