HAZE Accountancy

De Lier

HaZe Accountancy

Onze werkwijze

Bij ons staat ú altijd centraal. Voor ons zult u nooit een nummer zijn. U bent geen zaak of kwestie die ‘even’ moet worden opgelost. U als persoon bent belangrijk en geldt daarom als het middelpunt van onze dienstverlening. 

Wij zijn ons ervan bewust dat advies altijd moet passen bij de cliënt en niet andersom. We weten oplossingen en ideeën op heldere wijze te verwoorden en om te zetten in passende acties voor uw specifieke situatie of bedrijf.

 

Ons kantoor

Heldere antwoorden geven op uw ondernemingsvraagstukken, actief met u meedenken, praktische begeleiding, op maat gesneden advies en samen met u zorgen voor een goede financiële administratie en bedrijfsstructuur. Dat is in het kort de visie van ons kantoor.

De dynamiek van de markt vereist vandaag de dag dat niet alleen u, maar ook wij snel en adequaat moeten kunnen reageren op allerlei veranderingen, die door wet en regelgeving continu op ons afkomen.

Om als accountants & adviseurs onze kennis up-to-date te houden besteden wij jaarlijks veel tijd aan Permanente Educatie. 

Om de kwaliteit van onze dienstverlening verder op een zo hoog mogelijk peil te houden, hebben wij ons aangesloten bij Extendum; dé brancheorganisatie voor accountantskantoren in het MKB. Tezamen met Extendum kunnen wij u ondersteuning bieden op alle mogelijke vakgebieden. Accountancy, Fiscaal-Juridisch, Civiel-Juridisch, Personeel & Organisatie, Subsidies, Automatisering, Marketing & Communicatie, Fusie & Overname, Pensioenen, Financiële planning, Lonen en Salarissen, Franchising, Risicomanagement zijn een aantal voorbeelden van deze vakgebieden.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de beroepsorganisatie NBA (De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants). De NBA bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening.

Bent u starter, is uw onderneming klein of groot, wilt u doorgroeien, consolideren of stoppen, wij zoeken steeds naar passende oplossingen en mogelijkheden. Wij nodigen u uit om nader kennis te maken met de Haze Accountancy. Belt u of mailt u gerust. Wij maken graag tijd voor u vrij om al uw vragen te beantwoorden.

Logo HAZE Accountancy

Bedrijfsnaam: HAZE Accountancy
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.haze.nl
Volg: