Kwekerij Greenway

De Lier

Trostomatenkwekerij Greenway

Kwekerij Greenway is een moderne tomatenkwekerij, gevestigd in de gemeente Westland. Het bedrijf is in 1998 gestart aan de Laan van Boekesteijn in De Lier. In 2008 is onze nieuwe locatie aan de Veilingweg gestart. Het bedrijf is 10,5 hectare groot en ligt op een unieke locatie in het dorp De Lier. De tomatenkas is met 8 meter de hoogste kas van Nederland. In deze tomatenkas wordt met veel kennis en ervaring heerlijke grove trostomaten geteeld.

Kwekerij Greenway is aangesloten bij telersvereniging Prominent. De leden van Prominent hebben jarenlange kennis en ervaring opgedaan met het telen en verpakken van trostomaten. Deze kennis van het telen van gezonde en kwalitatief goede producten delen wij met elkaar. Dit resulteert in een assortiment topkwaliteit trostomaten.

 

Werken bij Greenway

Bij Kwekerij Greenway werken we op een proffecionele manier aan een mooi natuurlijk product waar we trots op zijn. Er is een goede werksfeer en de arbeidsomstandigheden zijn goed.

Binnen het bedrijf zijn er 5 vaste medewerkers werkzaam op de werkvloer. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een aannemer die de medewerkers voor de oogst en teeltwerkzaamheden verzorgd. Gemiddeld werken er 20 werknemers per jaar. In de top periode (zomer) zijn dit er 60. In deze periode zijn er veel scholieren werkzaam uit De Lier.

Investerors in people
Kwekerij Greenway neemt deel aan het project: Investors in People.

In dit project werken directie en medewerkers met elkaar aan een sterke visie en doelstellingen om de organisatie en communicatie continue te verbeteren. De medewerkers krijgen hierin de kans zich ook persoonlijk te ontwikkelen.

Logo Kwekerij Greenway

Bedrijfsnaam: Kwekerij Greenway
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.kwekerijgreenway.nl
Volg: