Makani Beach

Ter Heijde

Over Makani Beach

Op 1 april 2022 opent Makani Beach in het voormalig Dreams Beachhouse in Ter Heijde. Miranda Hanemaaijer (32) uit Naaldwijk is de nieuwe eigenaresse.                                                        

Voor Miranda is de start van Makani Beach een droom die uitkomt. Voorheen werkte zij als docent koken op een horecaopleiding en daarvoor heeft zij als kok veel ervaring opgedaan in verschillende horecagelegenheden van eetcafé tot sterrenzaak.

Miranda is altijd op het strand te vinden. Of met de hond of aan het kitesurfen. Een grote passie waar zij de wind voor achterna heeft gereisd. Haar grote liefde voor gastronomie en koken komen nu samen in strandclub Makani Beach.

Makani Beach is geen toevallige naam, het betekent “wind” en vindt zijn oorsprong in Hawaï. De wind heeft Miranda op vele inspirerende plaatsen gebracht. Die sfeer en kwaliteit wil ik mijn gasten aanbieden. Een fijne en relaxte plek waar je kunt genieten van goede kwaliteit eten. Waarbij goed natuurlijk lekker betekent maar ook goed voor de wereld.”

Op 1 april gaat Makani Beach open met het motto: Good Food, Happy People. De verbouwing bij Makani Beach is al te volgen op social media.

Logo Makani Beach

Bedrijfsnaam: Makani Beach
Vestiging: Ter Heijde

Bezoek website: www.makanibeach.nl...
Volg: