M.E.G.A. SPORT EQUIPMENT

Naaldwijk

M.E.G.A. SPORT EQUIPMENT

M.E.G.A. SPORT EQUIPMENT zoekt samen met zijn klanten de beste oplossing voor zowel particulier als zakelijke sport ondernemingen en verenigingen.

 

Wat doen wij

Sport en techniek is onze grote passie, door de ervaring met beide facetten ontstaan er ideeën. Inspiratie komt niet alleen uit de sport branche, door een breed scala aan specialisten binnen onze organisatie worden problemen ook  vanuit een andere hoek benaderd. Dit resulteert in simpele, efficiënte en betaalbare oplossingen.

Vanuit ons basis product (een modulair multifunctioneel sport systeem) kunnen wij alle kanten op met maten, vormen of juist een totaal ander ontwerp.

Onze  producten worden vervaardigd van hoogwaardig staal, bewerkt met diverse professionele CNC-gestuurde lasersnijmachines met nabewerkingen zoals kanten.

Door een hechte band met leveranciers kunnen we snel handelen, standaard, op maat en kleur naar wens van de klant. Wanneer de modules voor buitengebruik geschikt moeten zijn, hebben we verschillende methodes om de producten tegen de weer / klimaatinvloeden te beschermen. Dit kan doormiddel van verzinken en poeder coaten, en dan ook nog eens in de kleur die uw wenst!

Logo M.E.G.A. SPORT EQUIPMENT

Bedrijfsnaam: M.E.G.A. SPORT EQUIPMENT
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: mega-materials.com/...
Volg: