Canon Business Center Nederland

Den Haag

Canon Business Center Nederland

Canon Business Centers bieden jou oplossingen voor documentprocessen in jouw organisatie. Je ontvangt van ons een sterk aanbod van producten, software en services. Daarmee ondersteunen we bij de groei van jouw bedrijf en om sneller, slimmer en veiliger werken.

Altijd in de buurt
Door de landelijke dekking zijn de Canon Business Centers voor jou altijd binnen handbereik.

Persoonlijk
Wij weten dat jouw bedrijf uniek is. Dus als jij zaken met ons doet, word je ook zo behandeld. Wij kijken naar jouw individuele behoeften en adviseren jou over de juiste combinatie van producten, software, trainingen en service, waardoor jij het verschil maakt.

Slimme service
Alle Canon Business Centers beschikken over een eigen serviceorganisatie, die bestaat uit door Canon Nederland getrainde service-engineers. Daarmee werken onze engineers dus altijd met de nieuwste technieken en zijn wij in staat op het hoogste niveau service te verlenen, of het nu om multifunctionals gaat of gecompliceerde zakelijke documentoplossingen.

Kennis van zaken
Naast de kennis die wij zelf in huis hebben, kunnen wij terug vallen op de kennis die Canon als fabrikant en businesspartner heeft. Canon ontwikkelt al haar producten zelf, zodat service en continuïteit te allen tijde gewaarborgd zijn.

Logo Canon Business Center Nederland

Bedrijfsnaam: Canon Business Center Nederland
Vestiging: Den Haag

Bezoek website: www.canonbusinesscente...
Volg: