NIFE Energieadvies

's-Gravenzande

New Impulse For Energy!

NIFE Energieadvies is een toonaangevende en onafhankelijke adviseur qua inkoop van energie (gas en elektriciteit), factuurcontroleur van alle energienota’s, oplosser van problemen en vraagstukken en inspeler op de toekomstige ontwikkelingen in de wereld van energie. Met 20 medewerkers zijn we dagelijks actief om voor enkele duizenden locaties alle energiezaken te regelen. Inkoop, facturen en de gehele administratie. Ondernemers hebben geen zin, geen tijd en (vaak) ook geen verstand van energie…. wij des te meer!

Gerard van Antwerpen heeft in 2004 NIFE (New Impulse For Energy) opgericht om ondernemers te helpen met energiezaken. Bij de liberalisering van de energiemarkt moesten ondernemers ineens kiezen waar ze energie zouden inkopen. Omdat de energiebranche erg diffuus is én energie vaak een grote kostenpost voor ondernemers is, was dit voor hen een enorme uitdaging. Onze missie is dan ook om ondernemers te ontzorgen door de energie-inkoop, factuurcontrole en alle verdere energiezaken uit handen te nemen, met besparingen als gevolg!

De eerste jaren lag de focus van NIFE, als echt Westlands bedrijf, met name op de tuinbouw. Inmiddels hebben we allerlei soorten ondernemers door heel Nederland als klant. Met 12 medewerkers regelen we de energiezaken van bijna 2000 bedrijven.

Logo NIFE Energieadvies

Bedrijfsnaam: NIFE Energieadvies
Vestiging: 's-Gravenzande

Bezoek website: www.nife.nl
Volg: