Normec Groen Agro Control

Delfgauw

Normec Groen Agro Control

De activiteiten van Normec Groen Agro Control vormen een unieke combinatie van technisch georiënteerde dienstverleningen waarmee de Tuinbouw En AGF sector met raad en daad terzijde wordt gestaan. Binnen onze groep vindt bundeling plaats van inhoudelijke kennis en technieken, waardoor effectieve oplossingen en toepassingen ontwikkeld worden.

Normec Groen Agro Controll onderscheidt zich door een doelgerichte instelling en vakkennis van de medewerkers. Op basis van de nieuwste inzichten en technieken worden adviezen, expertises en innovaties ontwikkeld. Door de ontwikkelingen en keten-integratie in de sector neemt ook de behoefte toe aan de objectieve metingen en specialistisch advies dat Normec Groen Agro Control aanbiedt.

De werkzaamheden van Normec Groen Agro Control zijn gegroepeerd rond twee centrale thema’s: (1) optimale productie en kwaliteit en (2) optimale voedselveiligheid. De missie van Normec Groen Agro Control is om met onze expertise onze klanten optimaal te laten presteren. Onze drijfveren zijn zaken te begrijpen, te structureren en resultaten te behalen. De onderstaande introductiefilm geeft een goede indruk van ons laboratorium en onze diensten.

Logo Normec Groen Agro Control

Bedrijfsnaam: Normec Groen Agro Control
Vestiging: Delfgauw

Bezoek website: agrocontrol.nl
Volg: