Sonneveld Voogd Adviesgroep

's-Gravenzande

Sonneveld Voogd Adviesgroep

Sonneveld Voogd Adviesgroep is een allround kantoor voor zowel bedrijven als particulieren. Zij leveren een groot aantal fi nanciële diensten waaronder advies met betrekking tot (bedrijfs)verzekeringen, hypotheken en de fi nanciële afwikkeling van een echtscheiding. Service staat hoog in het vaandel bij Sonneveld Voogd Adviesgroep: persoonlijk, betrokken, betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk zijn dan ook belangrijke kernwoorden.

Geschiedenis

De oprichters van de huidige Sonneveld Voogd Adviesgroep waren Robert Voogd en René Sonneveld, dit was op 10 oktober 1997. Na wat omzwervingen werd rond het jaar 2000 de locatie op de hoek van de Kasteelestraat/van Lennepstraat betrokken. Voor de wat oudere inwoners van ’s-Gravenzande, het pand waar vroeger bakkerij Visser en daarna nog een lampenwinkel was gevestigd.

Robin van Westenbrugge en Ronald Beukers voeren de directie van Sonneveld Voogd Adviesgroep, daarnaast zijn er nog een zestal ervaren medewerkers in dienst. Robin van Westenbrugge was tot 2005 al in loondienst werkzaam geweest bij Sonneveld Voogd Adviesgroep, maar besloot hierna voor zichzelf te beginnen in Brielle. Maar lang duurde de overstap naar de andere kant van de Waterweg niet, want in 2008 keerde hij terug. Robin: ”na overleg met Robert Voogd kreeg ik de mogelijkheid om de zaak over te nemen als eigenaar. Zeker gezien de vele contacten die ik had in ’s-Gravenzande was de beslissing snel genomen.” Ronald Beukers kwam in 2004 binnen in loondienst en trad in 2010 toe tot de directie. ”Het was voor mij een mooie kans om niet te laten schieten, ondanks de economische omstandigheden. Ik zou een dergelijk aanbod daarna mogelijk nooit meer krijgen en heb hier zeker geen spijt van”, aldus Ronald. Naast Sonneveld Voogd Adviesgroep is in het zelfde pand ook Overvoorde Makelaardij gevestigd. Op zich is dat natuurlijk een mooie combinatie want er zijn duidelijk raakvlakken, zeker als het om de verkoop van huizen en het afsluiten van hypotheken gaat, maar in de praktijk zijn het twee zelfstandige bedrijven.

Onafhankelijk advies betaalt zich terug

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote financiële gevolgen hebben. Gelukkig kunt u deze risico’s goed verzekeren. Anders dan vaak wordt gedacht is het vergelijken van verzekeringen echter niet eenvoudig. Vaak wordt pas ontdekt dat er een verkeerde keuze is gemaakt als het te laat is. Dit kan duizenden euro’s kosten. Iedere verzekeraar hanteert namelijk uitzonderingen en uitsluitingen in haar voorwaarden. Sonneveld Voogd is volstrekt onafhankelijk en adviseert zowel bedrijven als particulieren over de verzekering die het beste aansluit op de situatie. Hiervoor kunnen zij terecht bij een zeer uitgebreid aanbod van verzekeraars.

Erkend Hypotheekadviseur

Hypotheekadvisering is een vak dat hoge eisen stelt aan deskundigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en (sociale) vaardigheden van de adviseur. Er worden immers adviezen gegeven die een grote impact hebben op het leven van de klant. Hypotheekadviseurs bij Sonneveld Voogd zijn Erkend Hypotheekadviseur. Om deze titel te verdienen moeten zij een diploma behalen en jaarlijks opnieuw bewijzen over actuele kennis te beschikken. Klanten zijn hierdoor verzekerd van een adviseur met actuele kennis van zaken. Sonneveld Voogd gaat zelfs nog een stap verder en beschikt over een Erkend Hypothecair Planner. Het advies van de Hypothecair Planner gaat verder dan de hypotheek alleen. Er wordt niet alleen gekeken naar de beste hypotheek voor dit moment, maar ook voor de fi nanciële situatie op langere termijn.

Uw financiële toekomst

Weet u precies hoeveel pensioen u later ontvangt en waar uw nabestaanden op mogen rekenen als u onverhoopt vroegtijdig overlijdt of arbeidsongeschikt raakt? Heel veel Nederlanders overschatten hun fi nanciële positie in zo’n geval. De helft van de Nederlanders heeft zelfs geen enkel financieel beeld van de pensioensituatie. Toch vertrouwen zij erop later voldoende inkomen te hebben. Helaas blijkt dat laatste in de praktijk tegen te vallen. Daarom is het verstandig om een fi nancieel plan op te stellen. Sonneveld Voogd Adviesgroep kan u hierover uitgebreid adviseren. Met behulp van professionele software brengen zij de persoonlijke situatie, toekomstplannen en wensen in kaart. Het resultaat is een totaaloverzicht van de fi nanciële situatie (nu en in de toekomst) gebaseerd op diverse scenario’s. Oplossingen op maat bieden de klant vervolgens mogelijkheden om de gestelde fi nanciële doelen te realiseren.

Echtscheiding

Ook op het gebied van een echtscheiding - op zich al vervelend genoeg - bent u bij Sonneveld Voogd Adviesgroep aan het juiste adres. Na een echtscheiding komt het fi nanciële plaatje er vaak heel anders uit te zien. Bezittingen, zoals spaartegoeden, worden verdeeld tussen de ex partners. Vaak ontkomt ook het opgebouwde pensioen niet aan deze verdeling. Om later toch van een goed pensioen te genieten moet een inhaalslag worden gemaakt. Samen met u bekijkt de adviseur wat in elke situatie de beste oplossing is.

Maatschappelijk betrokken

Op maatschappelijk gebied is Sonneveld Voogd Adviesgroep zeer betrokken. Zij zijn bij FC ’s-Gravenzande hoofdsponsor van de mini afdeling. De mini afdeling bestaat uit zo’n 60 tot 70 jongens én meisjes in de leeftijd van 4 en 5 jaar. Eenmaal in de 14 dagen komt de mini afdeling op zaterdagmorgen naar het Juliana Sportpark om tegen elkaar te voetballen. Hiervoor zijn de tenues, verdeeld over 14 kleuren van elk 5 stuks, beschikbaar gesteld door Sonneveld Voogd Adviesgroep. Bij de verlenging van het contract zijn ook de begeleiders van deze afdeling in een nieuw jasje gestoken. Aan het einde van het seizoen is er ook altijd nog een ’mini toernooi’ en wordt, samen met een aantal andere Westlandse voetbalclubs een leuk toernooi gespeeld. Met deze sponsoring levert men een belangrijke bijdrage zodat kinderen al vroeg het plezier van het spel kunnen beleven. Zij spelen immers een belangrijke rol in een club.

Vertrouwen in de toekomst

Robin (gespecialiseerd in advies voor particulieren) en Ronald (gespecialiseerd in advies voor MKB bedrijven) zien samen met hun medewerkers met vertrouwen de toekomst tegemoet. Ondanks internet willen veel mensen toch persoonlijke aandacht en advies op maat en dat is via de moderne communicatiemiddelen niet altijd te vinden. Mede dankzij een goede ’mond tot mond’ reclame weten veel mensen de weg naar het kantoor aan de v.d. Kasteelestraat 56a te vinden. Robin, Ronald en alle overige medewerkers staan u graag te woord. Niet alleen tijdens kantooruren. Een afspraak maken buiten kantoortijden is geen enkel probleem.

Logo Sonneveld Voogd Adviesgroep

Bedrijfsnaam: Sonneveld Voogd Adviesgroep
Vestiging: 's-Gravenzande

Bezoek website: www.sonneveldvoogd.nl
Volg: