Van der Meer Verzekeringen

Honselersdijk

Wie zijn wij

De oorsprong van het kantoor was in 1954. Het bedrijf is sinds 1990 gevestigd op de Dijkstraat 2, te Honselersdijk, een centraal gelegen punt binnen de regio Westland en daardoor goed te bereiken. Als onafhankelijke verzekeringsadviseur zijn wij lid van Adfiz.
Naast verzekeringen voor particulieren en bedrijven, bieden wij ook financieringen en hypotheken. Voor bankzaken is in 1985 aansluiting gezocht bij de Regiobank (later overgegaan in SNS Regiobank en vervolgens RegioBank) en daardoor kunnen wij het volledige assortiment bieden.

De huidige directeur Johan van der Meer is sinds 1975 werkzaam in het bedrijf, Wil van der Meer sinds 1988 als financieel medewerkster. Naarmate de klantenkring groeide, alsmede het pakket diensten, kwam in 1991 Joke Sosef het team versterken als polis- en schadebehandelaar en sinds 2005 Marlies van Winden als bankmedewerkster.

 

Wat doen wij

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen. Maar wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen;
  • Wij zorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling;
  • Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen;
  • Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren;
  • Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer.

U ziet het. Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken.

Logo Van der Meer Verzekeringen

Bedrijfsnaam: Van der Meer Verzekeringen
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.vandermeerverzeker...
Volg: