Multi-Clean

Poeldijk

Multi-Clean in het kort

Bij Multi-Clean doen wij er alles aan om klanten te helpen met verschillende soorten schoonmaakdiensten. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een allround schoonmaakbedrijf met verschillende specialismen. Denkaan kantoorschoonmaak, interieurverzorging, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en nog veel meer.

 

Werken bij Multi-Clean

Onze medewerkers zijn uitermate belangrijk. Immers, zonder hen zouden we simpelweg niet bestaan. De groei van Multi-Clean zorgt ervoor dat we altijd op zoek zijn naar enthousiaste en gedreven medewerkers met een passie voor schoonmaakwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat het welzijn van medewerkers bijdraagt aan kwaliteit en service. Daarom kun je bij Multi-Clean rekenen op een goed arbeidsklimaat waardoor jij je werk goed kan doen, gemotiveerd bent en liefde voor het vak hebt. En dat zien klanten terug in de kwaliteit!

Als medewerker van Multi-Clean draag jij verantwoordelijkheid en zorg voor enthousiaste en zeer tevreden klanten. Jouw kwaliteit van schoonmaken wordt ook zeker beloond! Bij Multi-Clean kun je altijd uitgaan van:

  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden
  • Persoonlijke aandacht
  • Interne voorlichting

Goede arbeidsomstandigheden:

  • gebruik van ergonomisch verantwoorde materialen en machines
  • gebruik van schoonmaakmiddelen die niet belastend zijn voor gezondheid en het milieu
  • het naleven van Arbo- en veiligheidsvoorschriften

 

Familiebedrijf

De dagelijkse leiding van Multi-Clean is in handen van René, Ed en Danny. Deze broers hebben het stokje van hun vader overgenomen en het bedrijf wordt dan ook met hart voor de zaak voortgezet. Zij hebben niet alleen oog voor klanten maar gaan ook voor een duurzame relatie met medewerkers. Dit uit zich door korte lijnen, flexibele werktijden en transparante communicatie.

Logo Multi-Clean

Bedrijfsnaam: Multi-Clean
Vestiging: Poeldijk

Bezoek website: www.multiclean.nl
Volg: