vandervalk+degroot

Poeldijk

vandervalk+degroot

Sinds 1962 is vandervalk+degroot uitgegroeid tot marktleider op het gebied van reiniging, inspectie en renovatie van uiteenlopende infrastructurele werken. We voeren opdrachten uit voor overheden, ondernemingen en particulieren. Onze kernwoorden zijn veiligheid, kwaliteit, techniek en klantgerichtheid. Onze kernwáárden zijn onze mensen. Verspreid over 15 vestigingen in Nederland, België en Engeland staan de ruim 500 medewerkers. 

Werken bij vandervalk+degroot

vandervalk+degroot kenmerkt zich door een ongedwongen, informele werksfeer. Samenwerking, specialisme en humor zijn belangrijke waarden binnen onze organisatie. Kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid staan daarbij hoog in ons vaandel.

vandervalk+degroot is onderdeel van de vandervalk+degroot groep en heeft daarmee een goed salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere pensioen, spaarloon en verlofsparen. vandervalk+degroot heeft een actieve personeelsvereniging.

Opleidingscentrum

Wij hechten grote waarde aan de ontwikkeling van onze mensen en investeren hier dan ook veel in. Vakmanschap en motivatie zijn de kracht achter ons bedrijf. Het opleidingscentrum van vandervalk+degroot is ccv erkend en heeft als doel het ontwikkelen van vakmanschap van onze medewerkers en het stimuleren van veilig werken. Het opleidingscentrum biedt veel verschillende carrièregerichte trainingen aan, die veelal in de vorstperiode plaatsvinden.

Logo vandervalk+degroot

Bedrijfsnaam: vandervalk+degroot
Vestiging: Poeldijk

Bezoek website: www.valkdegroot.nl
Volg: