Biersteker Bouw-, Dak en Geveltechniek

Naaldwijk

Biersteker Bouw-, Dak en Geveltechniek

Biersteker Bouw-, Dak en Geveltechniek is één van de toonaangevende spelers op het gebied van daktechniek, geveltechniek en bouwtechniek in de regio. Opererend vanuit het Westland realiseren wij spraakmakende projecten door heel het land en ver daarbuiten. Onze ontwerpafdeling, tekenaars, projectleiders en monteurs staan samen garant voor een hoge kwaliteit van het eindproduct, een gebouw waar onze opdrachtgevers trots op kunnen zijn. U kunt een beroep op ons doen voor nieuwbouw maar zeker ook voor renovatie en revitalisering, met alle bijzondere toepassingen die daarbij kunnen voor komen. Er zijn weinig uitdagingen die wij niet aangaan.

De mogelijkheden in gevelbekleding zijn onbeperkt, er kan een keuze worden gemaakt uit een zeer groot aantal materialen van een eenvoudige damwand-profiel-plaat of sandwichpaneel tot o.a. gevels met E-brick, aluminium, staal, zink, composiet, glasvezelversterkt beton, trespa, rabbat en nog vele andere materialen.

Zo kan de uitstraling van uw (verouderde) gebouw door een gevelrevitalisering er uitzien alsof het net nieuw opgeleverd is. Onze kracht is het meedenken om voor de klant een technisch goed ontwerp te kunnen maken voor een scherpe prijs. 

Ook kan de buitenschil aangepast worden aan specifieke eisen, denk bijvoorbeeld aan eisen ten aanzien van thermische en/of geluidisolatie. Vaak worden dit soort verbeteringen snel terug verdiend, ook hierin willen wij graag met u meedenken om een interessante oplossing aan te bieden.

Niet alleen bij renovatie en nieuwbouw staan wij voor u klaar, maar ook voor het reguliere onderhoud aan uw dak of gevel hebben wij diverse oplossingen die u zullen helpen de levensduur van uw buitenschil te verlengen. Met onze speciaal ontwikkelde borstelmachine kunnen wij een ongeëvenaarde kwaliteit bieden, voor een langere levensduur tegen een zeer scherpe prijs.

Logo Biersteker Bouw-, Dak en Geveltechniek

Bedrijfsnaam: Biersteker Bouw-, Dak en Geveltechniek
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.biersteker.nl
Volg: