De Hilster Betonwerken

De Hilster Betonwerken is sinds 1995 een gestructureerd bedrijf, dat met beton verrassend veelzijdig is. Met een vaste kern van mensen proberen wij zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten te voldoen. Voor elke toepassing van beton heeft de Hilster Betonwerken wel een oplossing. Of het nu in de bouw, de industrie of de tuinbouw is. Kennis en ervaring in betonwerken is onze kracht.

Vanuit ons kantoorpand te Poeldijk in het midden van het Westland worden alle opdrachten verwerkt en klaargemaakt voor de uitvoerende ploegen. Veel van onze projecten worden gerealiseerd in Nederland, België en Duitsland, steeds regelmatiger worden projecten in de rest van Europa en daarbuiten uitgevoerd door de specialisten van de Hilster Betonwerken B.V.
Onze opdrachtgevers zijn vooral bedrijven, aannemers, adviesbureaus en kassenbouw organisaties. Steeds meer particulieren weten de Hilster Betonwerken te vinden. Voor de uitwerking van elk project is het van belang dat de werkzaamheden van alle partijen op elkaar afgestemd worden. Wij zijn gewend om onderdeel te zijn van een totaalproject en passen ons altijd op flexibele wijze aan.

Logo De Hilster Betonwerken

Bedrijfsnaam: De Hilster Betonwerken
Vestiging: Poeldijk

Bezoek website: www.hilsterbeton.nl
Volg: