Hout & Haard

's-Gravenzande

Hout & Haard: dé specialist in haarden

Hout & Haard is al 21 jaar een begrip in het Westland, Den Haag en omgeving.

Marcel en Astrid Pakvis hebben hun winkel gevestigd op het industrieterrein Teijlingen aan de Buijs Ballotstraat 15 te ’s-Gravenzande. De ruime showroom is ingericht met de nieuwste modellen haarden. U kunt er terecht voor zowel een modern als een klassieke haard.

In de showroom kunt u de verschillende mogelijkheden op het gebied van sfeervol verwarmen zien. Hout & Haard verkoopt houthaarden, gashaarden, elektrische haarden, schouwen en meubels.

Ervaring

Hout & Haard is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van haarden en de aanleg van rookkanalen. Wij zijn de officiëel dealer van alle grote merken.

Wij installeren de haarden met ons eigen personeel. Het gas aanleggen, de gaten boren, het rookkanaal aanleggen, alles in eigen beheer. Hierdoor wordt er gegarandeerd een goed totaalproduct geleverd.

Advies

Hout & Haard adviseert u graag over wat de beste plaats is om de haard te plaatsen en over het verloop van het rookkanaal en andere technische aspecten. Een bezoek aan huis om de situatie te bekijken behoort ook tot de mogelijkheden.

Meubels

Met een eigen meubelmakerij biedt Hout & Haard alles om een compleet plaatje neer te zetten. Zo kunnen wij de haard goed combineren met een plateau voor bijvoorbeeld de televisie of de stereo apparatuur. Of met kasten naast de haard. Alles op maat in hout of afgelakt in de gewenste kleur. Ook in natuursteen is van alles mogelijk.

Komt u snel eens langs in onze showroom aan de Buijs Ballotstraat ’sGravenzande. 

Als u zeker wilt weten dat wij alle tijd hebben voor een persoonlijk advies, kunt u een afspraak maken buiten de openingstijden.

Logo Hout & Haard

Bedrijfsnaam: Hout & Haard
Vestiging: 's-Gravenzande

Bezoek website: www.houtenhaard.nl
Volg: