John van Oosten tuinaanleg

Maasdijk

John van Oosten Tuinaanleg

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij een gespecialiseerd bedrijf in de algehele aanleg van particuliere tuinen, schoolpleinen, bedrijfsterreinen en -tuinen. Bij ons is geen enkele tuin standaard: u heeft bij ons de mogelijkheid een tuin te laten ontwerpen en aanleggen geheel volgens uw eigen smaak. 

Wij maken vrijblijvend met u een afspraak. Tijdens deze afspraak zetten wij uw wensen op papier en meten we uw tuin in. Aan de hand van deze gegevens wordt een schetsontwerp gemaakt. Wanneer u tevreden bent, kunnen we in overleg beginnen met de aanleg van uw tuin. Uiteraard kan dit gedurende de aanleg nog worden aangepast!


Advies

Daarnaast adviseren wij u natuurlijk graag over de mogelijkheden op het gebied van materialen, beplanting, indeling en onderhoud. Ook zijn wij officieel dealer van Woodvision, waarmee wij jaarlijks een folder uitgeven in onze regio.


Ontwerp

Voordat wij gaan beginnen met de aanleg van uw tuin maakt onze ontwerpster in overleg met u een passend ontwerp. Door goed overleg tussen klant, ontwerper en uitvoerder garanderen wij een goed verloop van het gehele proces.

Logo John van Oosten tuinaanleg

Bedrijfsnaam: John van Oosten tuinaanleg
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.johnvanoosten.nl
Volg: