Texa Nicon Groep

Monster

De Texa Nicon Groep is een dynamische organisatie welke zich voortdurend bezig houd met innoverende duurzame dakbedekkingsystemen.

Door het leveren, aanbrengen en onderhouden van deze innoverende producten zijn wij Future [P]roof

 

Texa Dakbedekkingen B.V.

Texa dakbedekkingen B.V. is vooral gespecialiseerd in het renoveren van platte daken. De kwaliteit, professionaliteit en veiligheid zijn de uitgangspunten om onze opdrachtgevers te bedienen met op maat gesneden adviezen. De elementen kennis, ervaring, materiaalkeuze en verwerkingswijzen maar vooral vakmanschap zijn de belangrijkste pijlers om op lange termijn als bedrijf te kunnen blijven innoveren. Genoemde elementen bieden u dan ook jarenlange gegarandeerde zekerheid voor de toekomst.

 

Dakveiligheid

Voor het veilig uitvoeren van kleine dak-, onderhouds- en inspectie  werkzaamheden zijn permanente veiligheidsmaatregelen van groot belang. Om te bepalen welke voorzieningen noodzakelijk zijn dient een Risico Inventarisatie en Evaluatie (een RI&E) te worden uitgevoerd.  Texa dakbedekkingen B.V. kan deze RI&E voor u uitvoeren. Aan de hand van de bevindingen kunnen wij u een op maat gesneden aanbieding doen voor het leveren en het aanbrengen van de in deze RI&E geadviseerde permanente veiligheidsvoorzieningen.

 

Dakbeheer

Als logisch vervolg op onze afdeling dakbedekkingen is Texa Dakbeheer ontstaan. Om het dagelijks beheer van gebouwen beter te kunnen ondersteunen heeft dit bedrijfsonderdeel speciaal opgeleide teams welke zorg dragen voor het dagelijks onderhoud op daken. Ook de serviceverlening behoort tot de taken van deze afdeling. Deze teams worden intern begeleidt door een aparte werkvoorbereider en planning.

Logo Texa Nicon Groep

Bedrijfsnaam: Texa Nicon Groep
Vestiging: Monster

Bezoek website: www.tngroep.nl
Volg: