Tuin & Terras Westland BV

Naaldwijk

Lounge, romantisch, kindvriendelijk of modern. Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn. De inrichting van de tuin is in deze tijd steeds belangrijker geworden. Men besteedt steeds meer aandacht aan de indeling, materialen en kwaliteit van de leefomgeving. En daarvoor ben u bij ons aan het juiste adres!

Graag willen wij ons aan u voorstellen, Tuin en Terras Westland levert alle voorkomende tuinmaterialen van een zeer betrouwbare kwaliteit tegen een goede prijs. Door inkoop direct bij de bron hebben wij eigenlijk alles constant in de aanbieding. Wij gaan voor kwaliteit, een goede service en een vakkundige en eerlijke begeleiding.

Dit willen wij u graag laten zien,  sinds 2011 hebben we daarom onze Tuin en Terras ideeëntuin (ruim 1000 m2) compleet opnieuw ontwikkeld. Hier wordt uw fantasie geprikkeld en krijgen ideeën vorm. Een enorme collectie aan betonnen bestrating, keramische en natuursteen tegels staat overzichtelijk opgesteld met duidelijke omschrijvingen. Maar ook tuinhuisjes, veranda’s (hout en aluminium), verlichting, afscheidingen, tuinhout, vijvers en decoratiematerialen staan in de overdekte ideeëntuin uitgestald.

Kortom Tuin en Terras Westland is de leverancier voor particulier, hovenier, en stratenmaker voor het leveren van uw tuinmaterialen.

Logo Tuin & Terras Westland BV

Bedrijfsnaam: Tuin & Terras Westland BV
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.tuinenterraswestla...
Volg: