Twins Bouw B.V.

's-Gravenzande

Twins Bouw B.V.

Twins Bouw is in 2008 opgericht door Robert en Erik van Leent, tevens eigenaren van Bouwbedrijf van Leent. Het ruim 50-jarig bestaande familiebedrijf, Bouwbedrijf van Leent, is een begrip in de gehele randstand vanwege de op traditionele wijze gebouwde prachtige villa's. Om ook aan de vraag naar utiliteitsprojecten in de ruimste zin van het woord te kunnen voldoen hebben de heren van Leent in 2008 Twins Bouw opgericht. De samenwerking tussen deze zusterbedrijven is tot vandaag de dag nog sterk aanwezig. Zo huren wij regelmatig de vakkundige timmermannen in voor timmerwerk aan onze projecten.

Wij zijn gevestigd aan de Koningin Julianaweg in ’s Gravenzande, in een door Twins Bouw gerestylde pand. Onder 1 dak vindt u hier alle disciplines voor zowel de particuliere opdrachtgever als voor bedrijfsmatige opdrachtgevers. Inmiddels hebben we al een reeks prachtige projecten op onze naam staan, niet alleen in het Westland maar bijvoorbeeld ook in Terneuzen en zelfs in Tunesië! Niets gaat Twins Bouw uit de weg.  

Bij Twins Bouw, in samenwerking met derden en ons zusterbedrijf Bouwberdrijf van Leent, is alles mogelijk, voor, tijdens en na de bouw. Wij hebben veel deskundigen in huis: technische vakmensen, een eigen architect, financiële experts en zelfs een makelaar. Deze expertise stellen wij beschikbaar, maar wij dringen onze kennis zeker niet op. Een opdrachtgever bepaalt zelf wat hij wilt, maar wij geven hem wel voldoende kennis en advies om verantwoorde keuzes te kunnen maken. 

Logo Twins Bouw B.V.

Bedrijfsnaam: Twins Bouw B.V.
Vestiging: 's-Gravenzande

Bezoek website: www.twinsbouw.nl
Volg: