Vitrona

Naaldwijk

Vitrona

Iedere dag werken wij met de mooiste producten. Wij hechten waarde aan onze manier van werken, de vakkundigheid waarmee wij dit realiseren en de kwaliteit die wij voor ogen hebben te leveren. Als familiebedrijf is onze familie belangrijk. Naast ons werk, hechten wij enorm veel waarde aan 'genieten'. Met familie, vrienden en onze gezinnen samen zijn. Onze producten zijn een toevoeging op het leven. Met onze terrasoverkappingen verlengen we de zomers. 

Vitrona richt zich vooral op de realisatie van zonwering, terrasoverkappingen en raamdecoratie. Het mooie van het werken in deze productgroepen is de diversiteit aan producten en de klanten waar we dit voor realiseren. Van grote horeca projecten midden in Delft tot een enkele plissé hordeur voor een klant in Naaldwijk, iedereen is welkom en we kunnen veel.

Vitrona heeft momenteel twee showrooms, een gelokaliseerd in Naaldwijk en de ander in Berkel en Rodenrijs. Het hoofdkantoor is gelokaliseerd in Naaldwijk, hier komen alle producten binnen en worden ze in de bussen geladen voor de klussen van die dag. Ook de administratie, de planning en ons zusterbedrijf SchermNed bevinden zich op deze locatie.

Logo Vitrona

Bedrijfsnaam: Vitrona
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.vitrona.nl
Volg: