We are Space

Naaldwijk

We Are Space, het Full service BIM bureau.

3D modelleren, visualiseren, coördineren & opleiden

Bij We Are Space ‘ademen’ wij BIM. Het Bouw Informatie Model is leidend in alles wat wij doen. Met recht kunnen wij onszelf dan ook een full service BIM bureau noemen. U kunt namelijk voor alle BIM gerelateerde zaken en projecten bij ons terecht. Van 3D modelleren en 3D visualiseren tot advies en het volledig coördineren van uw BIM bouwprojecten, met uiteraard het BIM-model altijd als middelpunt. Ook het verzorgen van BIM opleidingen en het begeleiden van BIM implementaties binnen bedrijven behoort tot onze expertises.

Kortom, wanneer u kiest voor een samenwerking met BIM bureau We Are Space, dan bent u verzekerd van een samenwerking met ‘meesters’ in Building Information Modeling!

“Goed georganiseerd bouwen door met alle betrokken partijen te werken vanuit één altijd up-to-date 3D BIM-model.”

BIM specialist van 3D visualisatie tot realisatie

Als specialist brengen wij via BIM alle betrokken partijen van het bouwproject digitaal bij elkaar en voorzien wij hen altijd van een up-to-date inzicht. Het ontwerp van de architect wordt omgezet en verder uitgewerkt naar een BIM-model. Dit is een virtueel 3D bouwmodel met alle benodigde informatie over o.a. het bouwmateriaal, de afmetingen, de kosten en de NL/SfB-codering,die nodig zijn voor de uiteindelijke realisatie.

Alle betrokken partijen (zoals architect, bouwer, constructeur, leverancier en coördinator) worden hier vanuit voorzien van de benodigde data die voor hen van toepassing zijn. Ook wanneer wijzigingen in het model worden doorgevoerd, is iedereen hier direct van op de hoogte. Zo werkt eenieder altijd met de meest recente gegevens en kan het bouwproject van 3D visualisatie tot realisatie optimaal worden aangestuurd.

“Volledige begeleiding bij de implementatie van BIM binnen uw bedrijf”

Innovatief & vernieuwend met virtuele bouw

BIM heeft de toekomst en als full service BIM bureau zijn wij dan ook voorloper in de digitalisering binnen de bouwsector. De digitalisering wordt in alle branches een feit en dus ook in de bouw moet men innovatief en vernieuwend blijven om met de tijd mee te kunnen gaan. Geen papieren bouwtekeningen meer, maar complete virtuele bouw voordat aan het echte bouwproces begonnen wordt.

Wij begrijpen dat de transitie een impact heeft op uw bedrijf, maar desondanks is deze stap wel noodzakelijk om te nemen. We Are Space staat u bij tijdens de implementatie van BIM binnen uw bedrijf. Van opleiding tot complete begeleiding gedurende dit traject, inclusief de nazorg… Wij zijn uw BIM specialisten!

Logo We are Space

Bedrijfsnaam: We are Space
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.wearespace.nl
Volg: