Wood Creations

Hoek van Holland

Wood Creations 

Wood Creations ontwerpt en maakt complete interieurs voor woonhuizen en bedrijven.Van fauteuil, keuken, of vergadertafel, tot lichtplan, deuren, of kasten op maat.

Producten die getuigen van liefde voor het ambacht, degelijk vakmanschap, oog voor schoonheid en voor harmonie. En van oog voor u; voor wat u wilt, voor wat bij u, uw huis, of bedrijf past. Voor waar u zich thuis bij voelt.

Bij Wood Creations houden we van kwaliteit. Van echt, eerlijk, sfeervol en betrouwbaar. Wat ons betreft maken we de wereld elke dag een stukje mooier. In de manier waarop we ontwerpen en produceren. En in onze keuze voor het gebruik van duurzame materialen.

 

Over ons

Wij zijn al jaren goede vrienden en hielden allebei van hout en van “werken met je handen”. We volgden een opleiding aan het Hout & Meubileringscollege in Hilligersberg en vonden een baan. Al snel ontdekten we dat wij het anders wilden: Onze makelij moest het ambacht eer aandoen. In alle opzichten. Het moest mooi en degelijk zijn en aansluiten bij de wens van de klant. Met de start van Wood Creations in 2005 werd deze droom realiteit. En met succes! Wij ontwikkelden ons tot makers en ontwerpers van totaal interieur. En mogen ons verheugen op een groeiende, tevreden klantenkring.

Wood Creations is de optelsom van onze gedeelde visie over vakmanschap en van onze persoonlijke inbreng. Samen met de vakmannen en vrouwen die ieder hun onmisbare plaats in de ontwikkeling, het ontwerpproces, de vormgeving en in de productie van ons bedrijf hebben, vormen wij een dynamisch, innovatief bedrijf van harde werkers die stuk voor stuk van hun vak houden!

Logo Wood Creations

Bedrijfsnaam: Wood Creations
Vestiging: Hoek van Holland

Bezoek website: www.wood-creations.nl
Volg: