Ambiance

Naaldwijk

Interieuradvies

Bij het inrichten van een woning of een bedrijfsruimte gaat u niet over één nacht ijs. En terecht! Het samenstellen van een interieur dat honderd procent aan uw smaak voldoet, is niet een dag gebeurd, daar is tijd voor nodig. Die tijd nemen wij samen met u. Dat begint al als u onze winkel binnenloopt. In alle rust kunt u rondkijken, sfeer proeven, ideeën opdoen en bekijken welke mogelijkheden wij bieden.

Van het eerste idee tot en met het laatste detail: wij bieden het totaalplaatje! Inspirerend woonplezier staat bij ons voorop, een uniek concept voor complete woninginrichting. Dat doen we graag samen met onze klant. We volgen hierbij een vaste route. We beginnen met het inventariseren van uw wensen en ideeën, daarop volgt een advies waarna we het concept voor u uitwerken. Op basis daarvan geven we u interieuradvies, nemen we meubelen in productie en zorgen we voor de styling. Klinkt dit u als muziek in de oren, kom dan eens vrijblijvend langs. 

Maatwerk

Wist u dat wij een eigen meubelmakerij hebben waar wij meubelen ontwerpen en maken? Of het nu gaat om de kleur, de vorm of de maat: u bepaalt binnen onze mogelijkheden hoe uw meubelen eruit zien.

Alle kasten en tafels kunnen wij in onze eigen meubelmakerij op maat produceren. Er wordt al snel gedacht aan meubels voor in de woonkamer, maar we hebben ook menig badkamers en keukens vereikt met onze houte meubelen. Zo kunnen we ieder meubel volledig afstemmen op het huis en het interieur waar het in komt. We werken nauw samen met een geselecteerd aantal stoffeerderrijen, dat onze filosofie door en door kent. Zij weten als geen ander dat voor de juiste sfeer alles in huis samen moet vallen.

Onderhoud
Veel mensen doen er van alles aan om een goede conditie te houden. Maar, ook uw meubelen willen graag in topconditie blijven. Wij beschikken over gespecialiseerde verzorgings- en reinigingsmiddelen voor het reinigen, beschermen, voeden en opfrissen van uw meubel van hout, leer of stof. Voor de verzorging van bijna ieder type meubel kunt u bij ons het juiste product vinden. Met deze onderhoudsproducten blijven uw meubels altijd in topconditie!

 

Styling

We staan erom bekend dat we werken met decoraties die uniek zijn. Die zorgen er mede voor dat een  inrichting van Ambiance echt een bijzonder geheel is.

De inrichting van een woning gaat verder dan het plaatsen van de meubels. De sfeer in huis is dan immers nog niet compleet. Steeds vaker doen mensen daarom een beroep op van onze creativiteit om het geheel af te stylen na het leveren van de meubels. Dat levert het speciale ‘wauw-effect’ op als u uw huis binnenkomt. En wist u dat we regelmatig na verloop van tijd weer gevraagd worden om een frisse wind door het interieur te halen? Zelfs per seizoen kunnen wij de styling die daarbij past voor u verzorgen. 

Logo Ambiance

Bedrijfsnaam: Ambiance
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.ambiancenaaldwijk.nl
Volg: