De Gedenkgroep

In ieders leven komt er een moment waarop je geconfronteerd wordt met het overlijden van een familielid, iemand uit de vrienden- of kennissenkring of van uzelf. Omdat in deze periode emoties vaak de overhand hebben, willen wij u graag begeleiden bij het kiezen van een gedenkwaardig monument. Door onze jarenlange ervaring in het maken en leveren van ambachtelijke grafmonumenten kunnen wij u een professioneel advies geven. Het verzorgen van uw blijvende herinnering is bij ons in goede handen.
 

Bezoek showrooms of bezoek thuis

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden bij De Gedenkgroep nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan een van onze showrooms. Hier vind u een uitgebreide collectie natuursteen, ornamenten, kiezels, urnen en gedenksieraden. Natuurlijk kunt u hier ook de verschillende beletteringmethodes, lettertypes en accessoires voor uw gedenkteken bekijken.
 
Als u de keuze voor een gedenkteken liever in een voor u vertrouwde omgeving maakt kunt u ook een afspraak maken met onze adviseur. U kunt met hem al uw wensen stap voor stap doornemen. De adviseur neemt een monstercollectie stenen mee, samen met fotoboeken met afbeeldingen van monumenten die te leveren zijn in diverse soorten en maten. Zo kunt u rustig in uw eigen omgeving een keuze maken voor een gedenkteken. En omdat het soms lastig is om een beeld te vormen van een gedenkteken kunnen wij het ontwerp door middel van een computerprogramma natuurgetrouw voor u visualiseren. Zo krijgt u een goed beeld van het door u gekozen gedenkteken.
 

Zelf ontwerpen

Het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp voor een gedenkteken te laten uitvoeren in een door u zelf te bepalen materiaal, bijvoorbeeld glas, metaal of natuursteen. Dankzij de jarenlange ervaring in ambachtelijke grafmonumenten is De Gedenkgroep in staat om het hele proces van aanschaf tot plaatsing voor u in eigen hand te houden. Omdat wij u in het gehele traject begeleiden –inclusief vergunningaanvraag- kunnen wij u garanderen dat alles volgens uw wensen zal verlopen.
Logo De Gedenkgroep

Bedrijfsnaam: De Gedenkgroep
Vestiging: Wateringen

Bezoek website: www.degedenkgroep.nl
Volg: