Dreumel

Den Haag

Elke woning wordt beter met Dreumel, al bijna 30 jaar

Dreumel is toonaangevend in kozijnendakkapellenschuifpuienvouwwanden en tuinkamers.

In de vaste overtuiging dat betrouwbaarheid en vakmanschap de belangrijkste voorwaarden zijn om klanten te binden, groeide Dreumel uit tot een toonaangevend bedrijf in de branche. De gestage groei heeft er ook voor gezorgd dat Dreumel zich inmiddels tot een van de marktleiders in Zuid-Holland mag rekenen.
Uitgaande van uw wensen bieden we een totaalpakket, dat altijd in de stijl en sfeer van de woning past. Kwaliteit en service zijn bij ons geen holle begrippen, maar vormen onverbrekelijk onderdeel van onze inzet. Het feit dat Dreumel het VKG-keurmerk heeft én Solarlux Active Partner is onderstreept dit.

Vrijwel elke denkbare toepassing in kunststof, hout en aluminium.

Wij vertellen u graag alles over ons bedrijf, over de mensen die Dreumel maken tot wat het is en over de manier waarop wij werken. En gaan uitvoerig in op alles wat Dreumel ook voor uw woning kan betekenen.

Heeft u nog geen vastomlijnd idee van wat u precies zoekt? Op de pagina's 'Hoe kies je de juiste kozijnenramen & deurendakkapellenschuifpuienvouwwanden en tuinkamers' bieden wij u graag een helpende hand.

En natuurlijk doet u ons een groot plezier, en bewijst u uzelf een zeer goede dienst, met een bezoek aan onze zeer bijzondere showroom. Want daar kunt u met eigen ogen zien en beleven dat werkelijk elke woning beter wordt met Dreumel!

Logo Dreumel

Bedrijfsnaam: Dreumel
Vestiging: Den Haag

Bezoek website: www.dreumel.nl
Volg: