Jelle Home Style

Loosduinen

Over ons

Jelle Home Style is uw partner in zonwering en woondecoratie. Wij hebben alles in huis om van uw woning een prettige en moderne leefomgeving te maken. Onder één dak vindt u bij ons zonwering, raamdecoratie, wandafwerking, vloerafwerking, en diverse doe-het-zelf-artikelen. Voor een optimale uitvoering zorgen wij indien gewenst voor bekwame vaklui: ervaren behangers, zonweringmonteurs, vloerenleggers, laminaatverwerkers en vakschilders. Ook kunt u bij ons terecht voor reparaties aan binnen- en buitenzonwering. Aangevuld met de Jelle Home Style garantie, bent u bij ons altijd aan het goede adres!

Bezoek Jelle Home Style in Den Haag

Wilt u weten wat Jelle Home Style voor u kan betekenen? Kom dan snel langs in onze showroom in Den Haag en laat u inspireren en adviseren door Jelle! Jelle staat op werkdagen klaar om u alles te vertellen over raamdecoratie, vloer- en wandafwerking, zonwering en nog veel meer. Onze visie op woondecoratie is: eerlijk, snel en betrouwbaar

Advies bij u thuis?

Wilt u thuis geadviseerd worden op het gebied van woondecoratie? Nodig Jelle Home Style dan vrijblijvend uit voor een kennismaking en advies bij u thuis. Graag bekijken wij bij u thuis wat de mogelijkheden zijn. Indien gewenst nemen wij diverse materiaal- en kleursoorten mee.

Logo Jelle Home Style

Bedrijfsnaam: Jelle Home Style
Vestiging: Loosduinen

Bezoek website: www.jellehomestyle.nl
Volg: