Jelle Home Style

s-Gravenzande - Den Haag

Jelle Home Style

Bij ons vindt u alles onder één dak: kwaliteitsproducten, ervaring en service! Kom gerust langs in de winkel om de producten met eigen ogen te bekijken.

Jelle Home Style is uw partner in zonwering en woondecoratie. Wij hebben alles in huis om van uw woning een prettige en moderne leefomgeving te maken. Onder één dak vindt u bij ons zonwering, raamdecoratie, wandafwerking, vloerafwerking, en diverse doe-het-zelf-artikelen. Voor een optimale uitvoering zorgen wij indien gewenst voor bekwame vaklui: ervaren behangers, zonweringmonteurs, vloerenleggers, laminaatverwerkers en vakschilders. Ook kunt u bij ons terecht voor reparaties aan binnen- en buitenzonwering. Aangevuld met de Jelle Home Style garantie, bent u bij ons altijd aan het goede adres!

 

Advies bij u thuis?

Wilt u thuis geadviseerd worden op het gebied van woondecoratie? Nodig Jelle Home Style dan vrijblijvend uit voor een kennismaking en advies bij u thuis. Graag bekijken wij bij u thuis wat de mogelijkheden zijn. Indien gewenst nemen wij diverse materiaal- en kleursoorten mee.

Logo Jelle Home Style

Bedrijfsnaam: Jelle Home Style
Vestiging: s-Gravenzande - Den Haag

Bezoek website: www.jellehomestyle.nl
Volg: