MotoXshop

Maasdijk

MotoXshop

Met een grote winkel én uitgebreide webshop is MotoXshop voor vele geen onbekende meer. MotoXshop is een alround motorcross shop voor de particuliere en zakelijke gebruiker in Nederland en Belgie. De winkel in Maasdijk is vlak naast de A20 gevestigd wat in circa 15 minuten is aan te rijden vanaf Rotterdam of Den-Haag en circa 30 minuten vanaf Utrecht.

Dagelijks staat een ervaren en ambitieus team voor u klaar om u de service te bieden waar u recht op hebt. Door de gedeelde passie en ervaring in zowel de sport als in het vak kunt u rekenen op advies dat bij u past. In onze eigen werkplaats verzorgen wij allerhande onderhoud, tuning en revisie aan alle merken quads, supermotos, cross- en enduromotoren. Of het hier om een complete motorblok revisie gaat of een kleine beurt, kwaliteit en service staat bovenaan. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is om aanstaande weekend weer aan de start te staan!

MotoXshop is exclusief KTM Dealer wat ervoor zorgt dat dit merk breed gepresenteerd is binnen ons bedrijf. In de winkel vind u onder andere nieuwe KTM (elektrische) offroad motorfietsen, een ruime collectie KTM Powerwear & Powerparts tot zelfs de KTM mountainbikes. Naast nieuwe motoren hebben we ook een wisselende voorraad jong gebruikte cross- en enduromotoren op voorraad van diverse merken. Daarnaast leveren we uiteraard ook alle losse originele en aftermarket  onderdelen voor uw Honda, Husqvarna, Husaberg, KTM, Yamaha, Kawasaki of Suzuki offroad motorfiets.

In de winkel vind u naast de motoren een zeer grote collectie crosskleding, laarzen en helmen op van de betere merken welke óók online te bestellen zijn.

Logo MotoXshop

Bedrijfsnaam: MotoXshop
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.motocrossshop.nl...
Volg: