SteigerbuisOnline.nl

Monster

SteigerbuisOnline.nl

Steigerbuis op maat

Maak zelf eenvoudig elke constructie, ingewikkeld of eenvoudig. De mogelijkheden zijn eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen en steigerbuizen. Wij zagen de buis voor u gratis op maat; u heeft eigenlijk alleen nog een inbussleutel nodig!

Onze Stalen, Aluminium en RVS Steigerbuizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Met onze Zwarte buis maakt u de meest prachtige projecten zoals tafel, kasten en kledingrekken. Op onze inspiratiepagina vindt u meer dan 5000 foto's van wat er allemaal mogelijk is met ons materialen.

 

Buiskoppelingen

Met de buiskoppelingen (tubeclamps) kunt u gecombineerd met steigerbuizen eenvoudig ijzersterke constructies maken. Denk daarbij aan meubels, stellingen, beursstands, spandoekframes, kledingrekken of pergola's.

De koppelingen zijn volblad verzinkt (roesten niet) en zijn verkrijgbaar in zes diameters. Daarbij kunt u de constructie steeds weer in en uit elkaar halen, indien nodig. Op onze steigerbuis koppelingen pagina vindt u het uitgebreide assortiment koppelingen in Staal, Zwart en RVS. 
Veel succes met uw project!

Logo SteigerbuisOnline.nl

Bedrijfsnaam: SteigerbuisOnline.nl
Vestiging: Monster

Bezoek website: www.steigerbuis-online...
Volg: