Van der Valk Tuinmaterialen

Monster

Van der Valk Tuinmaterialen

Ons nieuwe bedrijfsterrein beschikt onder andere over een showtuin van 1.500m2. Hierdoor krijgt u een goed beeld van ons uitgebreide assortiment. Wij beschikken over een groot voorraadterrein van ruim 10.000 m2 waardoor wij een grote voorraad kunnen aanhouden en hierdoor een snelle levertijd hebben. 

Ons diepe en brede assortiment zorgt ervoor dat er altijd iets van uw keuze bij is. Alle soorten en maten in de door u gewenste kleur en hoeveelheid. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de beste oplossing. Zij zijn professionals in hun vak die op de hoogte zijn van de laatste trends. Behalve een goed advies, geven zij u een uitstekende service.

Op het terrein en in de showroom zijn altijd adviseurs aanwezig. Zij geven u zoveel tijd als u nodig heeft. Een goed advies vinden wij belangrijk. U moet er nog jaren van kunnen genieten. Tip, neem de juiste afmetingen van uw tuin mee, maak een schets of kom samen met uw tuinarchitect of tuinman.

Op ons terrein zijn zeer veel materialen direct te bekijken en te voelen. Prachtige grote keien, schitterende kunstgrasmatten, de mooiste keramische tegels, betontegels in overvloed, opvallend mooie verlichtingen en de VT wonen collectie.

Logo Van der Valk Tuinmaterialen

Bedrijfsnaam: Van der Valk Tuinmaterialen
Vestiging: Monster

Bezoek website: www.valktuinmaterialen.nl
Volg: