Quality Pack B.V.

Maassluis

Quality Pack B.V.

Enig idee wat er komt kijken bij het creëren van de juiste verpakkingen voor groenten en fruit? Veel, heel veel!  Van accountmanagement en inkoop tot het navigeren door complexe wet- en regelgeving en het begrijpen van markttrends, tot het naadloos voorvertalen van consumentenbehoeften en een tot in de puntjes gestroomlijnde backoffice. 

Bij Quality werken we als team hecht samen aan unieke verpakkingen voor groenten en fruit. We begrijpen dat de juiste verpakking niet alleen een product beschermt en versproducten langer vers houdt, maar ook een verhaal vertelt. Door alle disciplines in ons team samen te brengen, komen we tot de beste oplossingen en unieke innovaties. Met zijn allen gaan we voor kwaliteit en staat het creëren van win-win situaties voor onze partners voorop. Dat is de kracht van teamwork!

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken binnen het gedreven team van Quality Pack? Wil jij een essentiële rol spelen in dit proces en bijdragen aan onze missie om vers ook écht vers te houden? Bekijk onze openstaande vacatures of neem direct contact met ons op.

Alle vacatures van Quality Pack B.V.


Logo Quality Pack B.V.

Bedrijfsnaam: Quality Pack B.V.
Vestiging: Maassluis

Bezoek website: www.qualitypack.nl/...
Volg: