Quality Pack B.V.

Maassluis

Quality Pack B.V.

U wilt onderscheidend zijn in de markt? U bent op zoek naar een creatieve oplossingvoor het verpakken van uw product? Of zoekt u stevig verpakkingsmateriaal? Quality Pack vindt bij elk product de juiste verpakking, verpakkingen die voldoen aan een hoge kwaliteit. U krijgt van ons advies, maar wij kunnen ook de distributie en transport van uw producten voor onze rekening nemen.

Quality Pack is uw partner voor verpakkingen. Als zelfstandige onderneming zijn wij onafhankelijk van fabrikanten en met onze jarenlange ervaring vormen wij een belangrijke pion in de internationale groente- en fruitmarkt. Quality Pack kan als tussenpersoon een totaal concept van verpakkingen aanbieden, zoals kartonnen dozen, houten kisten, folie’s, schalen en trays.

Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en zijn in staat om voor uw product de bijpassende verpakking te vinden. Quality Pack garandeert snelle levertijden, waardoor uw voorraad altijd op peil is. Tot onze relaties behoren landelijke afzetorganisaties en een groot aantal telersverenigingen. Daarnaast zien we individuele telers, im- en exporteurs en kleinverpakkers als onze afnemers. Voor die klanten leveren maatwerk voor een scherpe prijs.

Alle vacatures van Quality Pack B.V.


Logo Quality Pack B.V.

Bedrijfsnaam: Quality Pack B.V.
Vestiging: Maassluis

Bezoek website: www.qualitypack.nl/...
Volg: