SolarGuard Exclusive Truck Parts

Hoek van Holland

Solar Guard

Solar Guard levert, ontwikkeld en produceert exclusieve onderdelen voor vrachtwagens van verschillende merken. Alle Solar Guard producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Solar Guard staat bekend om zijn innovatieve producten die de vrachtwagen cosmetisch een boost geven, hierbij wordt echter nooit de veiligheid voor chauffeur en weggebruiker uit het oog verloren.

Kwalitatief stelt Solar Guard hoge eisen aan de producten, deze worden immers 24 uur per dag blootgesteld aan de meest extreme weersomstandigheden van de Spaanse zuidkust tot aan de Noorse fjorden. Daartegenover staat dat Solar Guard de prijsstelling van de producten zo probeert te maken dat het voor elke chauffeur mogelijk is zijn vrachtwagen er net even strakker uit te laten zien dan hij al is.

Dit alles heeft er toe geleid dat Solar Guard zich mag scharen onder de grootste leveranciers en producenten van custom vrachtwagen onderdelen in Europa. Het assortiment varieerd van verlichting en zonnekleppen tot complete custom (her)bouw van vrachtwagens.Standaard heeft onze productenlijn vele onderdelen voor de merken Scania, DAF en Volvo maar chauffeurs of fleetowners van andere merken zijn uiteraard ook welkom met hun wensen en/of ideeen.

Logo SolarGuard Exclusive Truck Parts

Bedrijfsnaam: SolarGuard Exclusive Truck Parts
Vestiging: Hoek van Holland

Bezoek website: www.solarguard.nl/
Volg: