Van der Sar Import

De Lier

Van der Sar Import 

DUURZAAM ONDERNEMEN

Van der Sar Import is importeur en fabrikant van potten, vazen, schalen en manden. Wij ontwikkelen ‘aan de lopende band’ nieuwe producten in samenwerking met leveranciers uit Oost-Europa en diverse landen in Azië, China uitgesloten.

Onze klanten zijn ondernemingen in de groene branche, van kweker tot retailketen. Door de minimum afname van 1 pallet per artikel ‘beschermen’ wij onze wederverkopers.

 

DE KWEEKPOT IS LEIDEND

Wij zijn actief in de groene branche. 98% Van onze producten zijn kweekpot-passend, ook onze rotan, jute en zeegrasmanden.

 

DUURZAME PRODUCTEN

Wij worden meer en meer een duurzaam bedrijf. Onze grootste uitbreiding is ook in duurzame producten. Nieuwe producten worden vooral gemaakt van natuurlijke materialen, die het milieu niet of minimaal belasten.

In onze rotanfabriek in Indonesië zijn we hiermee het verst gevorderd. Wij hopen het eerste bedrijf te worden, dat haar mandenproductie gecertificeerd heeft van oogst van de rotanplant in het oerwoud tot de levering van mandjes in Nederland! Ze worden onder het merk ‘Terima Kasih’ op de markt gebracht.

 

TERIMAK KASIH

Terima Kasih is ons merk voor duurzaam geproduceerde producten. Er is een consumenten-website, www.terima-kasih.eu, beschikbaar in meerdere talen. Op dit moment voeren wij 4 productgroepen onder dit merk, zijnde manden van rotan, zeegras, jute en Recycled Fabrics.

 

WITH RESPECT FOR PEOPLE AND ENVIRONMENT

Mooie duurzame producten maken, die goed voor onze natuur zijn. Het verplicht ons ook goed voor de mensen te zorgen, die deze producten maken. Zo veel mogelijk laten wij de producten maken door arme mensen op het platteland. Zij wonen ver van de grote steden, waar de werkgelegenheid zich concentreert.

 

SHOWROOM

Bekijk onze producten op de website of kom naar onze showroom in De Lier (Westland). De laatste noviteiten worden de eerste maanden alleen in de showroom getoond. Een goede reden voor een bezoek!

Logo Van der Sar Import

Bedrijfsnaam: Van der Sar Import
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.vandersar.nl
Volg: